Selamat Datang ke blog Syeera... Hai! BTW, sekarang masih RAMADHAN right? so.....! SELAMAT BERPUASA... Moga kita dapat memperbanyakkan amalan kita bersama yer readers...

11 June 2015

.Heartbroken.


hurm...
im getting stuck here...
its hurt more than i expect
how long this thing gonna happen?

21 February 2015

Hati yang tersakiti...

Mcm biasa la post ak... xdak yg lebeyh terbaik dr ni... haha... okae... dont cry.... baru sehari kat sarawak ni...igt mision kau beb...jgn lemah sgt...bru sikit niyh...

09 January 2015

Sis birthday...

Happy birthday kawan...
Walaupun aku perlu buat apa saja untuk buat kau bahagia, ak akan buat...
Kegembiraan kau buat ak bahagia....
Walaupun aku tau kau x appreciate pun ape yg aku buat, its okae.... senyum kau paling penting...
Aku tak suka air mata kau... promise aku kau akan bahagia...

Yg selalu mendoakan....

09 October 2014

Ayat sentap

Hai alls...

Today mmg krik3...haha
Td lpak dgn kwn lama...
Suddenly dia kata dia lapar
Aku pun fhm yg dia xda duit...
So aku offer nk blanjer mkn
Alar stakat dua 3inggit ja...
Klau stakat ayam n nasi la...
Wlaupun dlm poket ak x smpy 20 inggit utk hdup 2 mgu...

Pastu dia bg ayt...

"Kau ada duit kau belanja orang"

Then aku cantas,

"Kau jgn nk buat ak ngis"

Dia teruskan berkata

"Tp bila kau xda duit xda sapa nk blanja kau weyh...even..."

X smpat dia nk abiskn ayat aku cau tglkn dia...dgn deraian air mata...

Suddenly aku fikir...

Org anggap aku ni apa yer...
Kawan? Sahabat? Family?
Tempat keuntungan?

Ayah slalu ckp...
"Kwn kau bila susah slalu cari kau... tp ad x diorg cari time diorg sng?"

03 October 2014

Paksaan bukan arahan.

Sometime bila kita suruh org buat something kita kena fikir...itu paksaan or sekadar arahan... kadg2 kita xtau yg kita dh lukakan hati org... think bfore do...